Compress JPG Images Online - JPEG Compressor -

Alat kompres JPG minangka salah sawijining alat paling gampang lan trep kanggo ngompres gambar tanpa ngganti kualitas gambar. Gambar dipirsani ukurane uga mbantu sampeyan ngirit ruang ing piranti utawa disk. Langkah-langkah kanggo nggunakake alat kasebut ing ngisor iki:

Langkah 1: Sampeyan bisa milih nganti 20 gambar mung ing format JPG banjur klik upload.

Langkah 2: Pilih ukuran tingkat kompresi kanggo kabeh gambar bebarengan banjur download.

Mirror kabeh gambar sacara horizontal utawa vertikal.
Yen mung siji lapangan sing disetel, lapangan liyane bakal kanthi otomatis diitung miturut rasio aspek.

Selehake file ing kene utawa klik kanggo upload.

Gambar file sing mung diidini kanggo diunggah